Καλως ήλθατε

Καλώς Ήλθατε

Το Rebalance Pilates &Wellness Studio από το 2002 στελεχώνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους προπονητές και γυμναστές. Το όραμα του ιδρυτή του, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, είναι να μεταδώσει τις ευεργετικές ιδιότητες της μεθόδου εκγύμνασης Pilates.

Η ομάδα Rebalance

“Η ηλικία σου είναι όσο και η σπονδυλική σου στήλη”
– Η ομάδα Rebalance –
Το Rebalance Pilates &Wellness Studio ξεκίνησε την λειτουργία του στις 2 Δεκεμβρίου το 2002 στην Βούλα με το όραμα του ιδρυτή του, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, να μεταδώσει τις ευεργετικές ιδιότητες της μεθόδου Pilates. Ο Γιάννης Παπακωνστανίνου, είναι πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι απόφοιτος της σχολής Pilates του Michael King, του συστήματος Gyrotonic Expansion System και είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Σωματείου Μεθόδου PILATES (Greek Pilates Association). Εχει άμεση συνεργασία με το THE PILATES STUDIO of U.K. πάνω σε θεραπευτικά ζητήματα ενώ τo 2000 άνοιξε την πρώτη οργανωμένη εταιρεία Personal Training στην Αθήνα. Το Rebalance Pilates &Wellness Studio κατέχει όλες τις νόμιμες άδειες λειτουργίας, ενώ υπο την καθοδήγηση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου στελεχώνεται αποκλειστικά απο εξειδικευμένους και πιστοποιημένους προπονητές και γυμναστές.

Pilates

Πλεονεκτήματα

Πολλά και σημαντικά τα πλεονεκτήματα της μεθόδου pilates…

Pilates for All

Το pilates απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα την ηλικία, την σωματική δύναμη αλλά και την πρότερη ενασχόληση με την άθληση…

Ειδικές Ομάδες

Το pilates αφορά παιδιά, εγκύους, γυναίκες που έχουν γεννήσει, όσους θέλουν να ακολουθήσουν θεραπευτική αγωγή ή αγωγή αποκατάστασης, αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τι επιδόσεις τους…

Gyrotonic

 
Bασισμένο στις αρχές του PILATES της γιόγκα, της κολύμβησης, του μπαλέτου, της ενόργανης γυμναστικής και του τάι τσι, το σύστημα GYROTONIC® στοχεύει στη βαθιά εκγύμναση του σώματος μέσω της ενεργοποίησης του νευρικού συστήματος. Aποτέλεσμα είναι η απόκτηση ελαστικότητας και μυϊκής δύναμης, η σωστή στάση του σώματος, αλλά και ένα γενικό αίσθημα ευεξίας. Kαι όλα αυτά με τη χρήση ενός μόνο μηχανήματος.

Εικόνες Δραστηριοτήτων

 

DSC_0532

DSC_0532
Εικόνα 2 από 29

“Study the mechanism of the human Body at the ages”
By Joseph H. Pilates
Χρόνια λειτουργίας

15

Τραυματισμοί

0

Πιστοποιήσεις

25

Αριθμός Οργάνων

40

Meet the Rebalance Team

History
Joseph Hubertus Pilates was born in Germany
Pilates elements​
There are two main elements to a comprehensive Pilates programme. Matwork and Equipment based sessions.
Rebalance Institute Method
The Rebalance Institute faculty respect and acknowledge the original work of Joseph Pilates